RING TIL OS PÅ 70 20 11 72 ELLER SEND EN EMAIL - KLIK HER
 
 

Oprettelse af dit personlige login på Navergruppen.dk

Her kan du oprette dit personlige brugerlogin på navergruppen.dk. Når du har oprettet dig, modtager vi besked om din oprettelse, vi gennemgår hurtigt dine oplysninger og vender tilbage med den endelige oprettelse.

Når du er endeligt oprettet kan du bestille dine varer online eller blot lave en kalkulation på et indkøb og så gemme det til senere brug feks. lave en kalkulation som kan indgå i din tilbudsfase til kunden.

Vær dog opmærksom på ved kalkulationer der gemmes, at Navergruppens priser er dagspriser og følger LME (London Metal Exchange, metalbørsen i London).


Indtast dit firma's telefonnummer
Vi checker blot om I er kunder i forvejen hos os
Indsend

RING TIL OS PÅ
70 20 11 72

NAVERGRUPPEN A/S - Dansk Kobber Salg har altid stået for ”den ægte vare til tag og facade”. Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukke og patinerende materialer: Zink, kobber og naturskifer tilsat det gode håndværk.

Vores passion for kvalitet og de ædle naturmaterialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa.

Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre. Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler i vores nye navn – Navergruppen A/S og i vores produktbetegnelser: Naver Tagrender, Naver Profiler, Naver Taghætter, Naver Udsmykning og Naver Naturskifer.

Venlig hilsen
indehaver og daglig leder Peter Duch

 

                         NAVERGRUPPEN A/S · Dansk Kobber Salg · Askvang 2 · 3400 Hillerød · Telefon 70 20 11 72 · salg@navergruppen.dk · www.navergruppen.dk