[show_logged_in_user]

Naturskifer til Tag & facade

Naturskifer foretrækkes af mange førende virksomheder til såvel renovering af fredede ejendomme som facader og tagprojekter på nyopførte bygninger.

NaverGruppen er eneforhandler af naturskifer fra Tysklands største skifervirksomhed Ratchscheck.de. Skiferen brydes i det nordvestlige hjørne af Spanien, hvor vores Naver Naturskifer fremstilles med stor faglighed og følges af en 30 års produktgaranti. Vi lagerfører alle gængse størrelser: 30×60, 35×60, 40×60, 45×60 cm. Naturskiferen leveres forlokket, som letter arbejdsgangen på taget. Som tilbehør føres blandt andet: Kobbersøm, skiferkit og indskud.

10 gode grunde til at vælge et Naver Naturskifertag

  1. Uovertruffen holdbarhed Et tag af naturskifer vil holde tæt i op til 150 år. Intet andet tagmateriale har en levetid, der kan sidestilles med naturskiferen. Også derfor er Naver Naturskifer ofte valgt til fredede bygninger.
  2. Naturens eget produkt Naturskifer er et 100% rent naturmateriale. Naturskifer indeholder ingen skadelige substanser og er miljømæssigt uovertruffen i modsætning til forarbejdede alternativer.
  3. Fokus på miljøet NaverGruppen har fokus på miljøet. Skiferbruddet i Orence i Nordspanien, hvor vores skifer brydes, er en del af den tyske koncern Rathscheck, som har særligt fokus på, at alle miljø- og kvalitetskrav overholdes og løbende forbedres.
  4. Fornuftig økonomi Tagmaterialets levetid taget i betragtning er et naturskifertag et af de absolut mest økonomiske tage, der kan anskaffes. Derudover vil et naturskifertag bidrage til en væsentlig forøgelse af husets værdi.
  5. Stærkt Et naturskifertag kan modstå belastning fra skorstensfejer eller anden gang på taget uden at gå i stykker. Skiferens styrke er på niveau med egetræ, og kan modstå selv de hårdeste klimaforhold.
  6. Vedligeholdelsesfrit Et naturskifertag skal hverken afrenses eller males. Det naturlige olieindhold samt den lave vandopsugning bevirker, at dit tag forbliver flot. Den naturgrå farve blegner aldrig. Det er naturens eget produkt, og overfladen vil for bestandig fremstå smuk.
  7. Æstetisk Overfladestrukturen i det smukke naturmateriale veksler med lyset og klimaet og giver ejendommen et diskret og eksklusivt løft. Skiferen fremstår yderst elegant ude at virke for prangende eller tung.
  8. Førsteklasses kvalitet Naturskifer fra NaverGruppen leveres udelukkende som førsteklasses kvalitet fra verdens bedste skiferbrud. Alle skiferleverancer er testet og lever op til de strengeste krav.
  9. Gennemtænkt tag Et rigtigt naturskifertag skal planlægges af dygtige fagfolk. Vi i NaverGruppen er klar til at rådgive dig til det allerbedste resultat.
  10. Bæredygtighed Når et godt naturmateriale mødes med godt udført håndværk opstår en synergi, der ikke er mulig for andre tagløsninger. Vi er klar til at rådgive dig hele vejen.

Download PDF filer:

Navergruppens råd og vejlening om oplægning af naturskifer på tag

Skifer oplægningsteknik
Certifikat på skifer
Vedligeholdelse Castrelos
LNE Skifer dokumentation NF proces verbal 2020
Skifer egenskaber ATG 2016

Se videoer:

Tagbelægning med naturskifer
Produktion af naturskifer

Naturskifer til Facade

Naturskifer til Tag

Naturskifer til Interiør

Få et uforpligtende tilbud på naturskifer

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 7020 1172 eller emaile os på salg@navergruppen.dk