[show_logged_in_user]

Leadax Roov er særligt egnet til grønne tage NaverGruppen er stolte af at præsentere dette på det danske marked.

Roov kan med fordel også benyttes som topmembran på både flade og skrå tagflader og udlægges uanset om underlaget er træ, beton, isolering eller metal.

Leadax

Leadax Roov

Leadax Roov – en bæredygtig og 100 % cirkulær membran til taget

Leadax Roov er en revolutionerende tagmembran der er fremstillet af en specialplast: PVB; der genvindes ved omsmeltning af sikkerhedsglas.

 

Det er således et produkt skabt af eksisterende ”råvarer” der er er til rådighed i store mængder i den vestlige verden. Leadax i Holland er således lykkedes med, at skabe et alternativ til tagpap som indebærer mange miljømæssige udfordringer både i produktion og ved genanvendelse.

Leadax PVB produkter til tag har vunder mange priser i EU og er generelt anerkendt for at løse et stort affaldsproblem med tagmembraner skabt af oliebaserede produkter.

 

Roov tagmembranen bidrager på flere måder til et byggeri med en lavere CO2-udledning end traditionelle tagmembraner og særligt i sammenligning med tagpap.

 

Efter den forventede levetid på omkring 30 år kan produktet igen omsmeltes og genbruges i ny Roov og dermed er der tale om et ægte cirkulært produkt.

 

Membranen produceres i en reflekterende off-white som er med til at holde overfladetemperaturen på taget nede og dermed også påvirkes  indendørstemperaturen. Bruges der Roov i stedet for tagpap, har lavere temperatur også stor betydning for effekten af solpaneler på taget.

Roov banerne vulkaniseres sammen til en helhed ved brug af en biologisk alkohol. Dermed undgås brug af gas eller elvarmere som er kilde til mange brande og skaber et unødigt co2 forbrug.

Rullerne er 12,5 meter lange og har en dækbrede på 90 cm.  Rullerne vil også kunne leveres i halvanden meters breddei nær fremtid.

 

Hvad er PVB – plastaffaldet som Leadax Roov har som råmateriale?

Polyvinylbutyral (forkortet PVB) er en folie, der bruges i sikkerhedsglas som feks. bilruder. For at fremstille sikkerhedsglas skal flere glaslag bindes sammen af et mellemlag. Dette mellemlag tjener som beskyttelse og fungerer ved at hjælpe med at absorbere energien fra et slag på glasset og få skårene til at klæbe sig til PVB’en.

Når en bil skrottes eller en bygning rives ned genbruges glasset. Men PVB’en bliver brændt eller smidt ud præcis som det er tilfældet for størstedelen af andet plastikaffald på denne jord.

Der er en overflod af dette plastikaffald tilgængeligt. Alene i Europa produceres der mere end 1,5 billion kg af dette plasticaffald.

Det er ganske enkelt dette plasticaffald som Leadax genbruger i sine produkter.

Leadax Roov kan benyttes på stort set alle tagsystemer

Velegnet til både flade og skrå tag. Leadax Roov kan også påføres alle underlag inklusive træ, beton og metal

Leadax

Mekanisk fastgjort og delvist limet.

Leadax Roov er fastgjort til tagkonstruktionen med plugs og en vandbaseret elastisk lim.

Leadax

Løst lagt med ballast

Et ballast lag sikrer, at Leadax Roov holdes på plads.

Leadax

Fuldstændig vedhæftet

Leadax Roov fastgøres til underlaget med vandbaseret klæber.

Leadax

Materiale

Meget stærkt og fleksibelt materiale Antænder ikke Påføres uden brug af varme eller åben ild.

Leadax

Damp-åben

Leadax Roov er dampgennemtrængelig, så der ingen problemer med skimmelsvamp.

Leadax

Let afmontering

Leadax Roov kan nemt fjernes igen, når produktets levetid på ca 30 år er nået. Under grønne age vil levetiden være betydeligt længere.

Leadax

Bæredygtig og cirkulær

Leadax Roov er produceret af genanvendt PVB og der er ikke behov for yderligere tilførsel af råmateriale.

Ring til os og hør nærmere om den nye tagdug

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 7020 1172 eller emaile os på salg@navergruppen.dk