Naver gruppen

Referencer og cases

Energirenovering

Ole Jepsen har stået for renovering af 104 rækkehuse

Ole Jepsen A/S fik den store opgave, med at fører en flot udlagt bebyggelse fra 70èrne tilbage til oprindelig stil og samtidig energirenovere til tidens høje krav.

 

I denne sag, har vi stået for en meget markant detalje på husene, nemlig sternbeklædning, kapsler, tagrender og rør. Kort sagt alt i blik. Arkitekterne ønskede at fastholde de stramme linjer og derfor skulle tagrenderne være firkantede og integrerede i sternbeklædningen. Alt skulle fremstå mat sort og i en fælles afvejning af løsninger, blev hele afvandingssystemet udført i VM Antracit zink medens alle andre profiler til stern og sålbænke mv. er udført i Prefa, Sortgrå som står fantastisk til zinken.  NaverGruppen, har ikke alene fremstillet alle profiler på værkstedet i Hillerød men også lavet næsten 2000 hjørner, tude og meget andet som sikre den holdbarhed og flotte finch som sternen understreger.    

 

Et så stort projekt med mange beboere der skal genhuses kræver det planlægning og tid. 

I dette tilfælde varede opgaven 4 år opdelt i 7 etaper og vi er stolte af, at kunne se tilbage på et gnidningsfrit samarbejde, hvor vi løbende har tilpasset levering og produkter så både pris og tid blev overholdt. Takket være dialog mellem vor produktionsleder og den dygtige montør samt god byggeledelse blev dette en susses som vi gerne bygger videre på når Ole Jepsen kalder.

Nye Tårne på Søtorvet

En fantastisk opgave at være underleverandør til

Ejendomsselskabet Jeudan er en mangeårig kunde hos NaverGruppen og vi har derigennem fået lov til at levere kvalitet til mange af hovedstadens ikoniske ejendomme. Historisk er de i alt fire ejendomme og hele kvarteret omkring i sig selv interessant. Ejendommen er opført efter Parisisk forbillede i årene efter vi tabte store landområder til Prøjserne.

Det gamle ordsprog – hvad udad tabes skal indad vindes, kom til udtryk i mange projekter over hele landet.

 

Opgaven til arkitekterne Vilhem Petersen og Ferdinand Jensen var at skabe en pompøs bebyggelse, der skulle markere byens indfaldsport fra nordvest. Det skabte dengang som nu en stolthed over byen og der er næppe nogen Københavnere der ikke kan genkende denne plads med de fire markante tårne.

Som noget helt naturligt, er ejendommen også fredede og dermed dansk kulturarv som nu er i gode hænder hos Jeudan.

 

Tårnene var oprindeligt beklædt med zink og en særlig fint skåret naturskifer. Trods sin alder på ca 140 år var skiferen i pæn stand, men manglende vedligehold havde svækket tårnets flotte træskellet.

Det var derfor påkrævet med en tilbundsgående renovering og her har vi med stolthed leveret alt i zink og naturskifer. Nu er naturligvis super stolte af dette projekt og fik derfor lavet den lille film du ser her på siden. Vi kan endnu en gang takke store bidrag fra fonde og ikke mindst Jeudan, for opgaven og den store tillid!  

Kæmpe vandkasser på Hovedbanegården

DSB Hovedbanegården

NaverGruppen, er kendt som den faglige problemknuser når det gælder specialopgaver og det er nok kernen i vort DNA. Vi elsker god kvalitet og tager gerne de svære opgaver med.

I dette tilfælde, er det ”bare” en detalje , til hovedbanegårdens flotte Peron tage.

 

Alt var udført i kobber  og høj kvalitet fra starten, men nu var der altså behov for udskiftning af flere af de 100 årige vandkasser.  Det er ikke mange, der kan gøre den slags i dag, men på vort specialværksted for kobber og zink har vi altid kunnet møde udfordringerne. Det kræver stor faglighed, tålmodighed og gode hjælpemidler, når opgaven skal løses lige så smukt som den oprindelige gamle model.

 

Det lykkedes igen til alles tilfredshed og vi er sikker på de kommer igen efter mere.

Kobbertårn på Gl. Kongevej

Denne opgave kommer ikke igen de næste 100-150 år

Denne opgave, var vi særligt glade for at den faldt hen over en vinter. Ellers var det næppe muligt at afse vores dygtigste mand i så lang tid til at genskabe de detaljerede udsmykninger der her er tale om. Mens Jacob knoklede med nye forme, drejning, udglødning og håndbearbejdning, leverede vor profilafdeling alverdens finurlige stepbukkede specialprofiler til Jeudan´s team af blikkenslagere. Alt blev møjsommeligt nittet sammen med gamle slagnitter og efter ca. 4 måneder og rigtigt mange slag kunne slutresultatet beundres på toppen af ejendommen Gammel Kongevej 1.

 

Denne opgave kommer ikke igen de næste 100-150 år, men de mange detaljer og fagligheden består som du kan se en lille film om her.

Vores kunder

Vores store kundekartotek tæller virksomheder fra den helt store entrepenør virksomhed til den mindre håndværker virksomhed.
Blandt vores kunder er entrepenøre, blikkenslager, vvs og tømrer virksomheder mv. Vi er med i byggerier til såvel private som offentlige byggerier.
Hvad siger kunderne om os
Jeg har brugt NaverGruppen i mit professionelle virke som rådgiver for store pensionskasser. Blandt andet som leverandør på grønne tage og flere projekter med naturskifer og bygningsprofiler. Bygningskonstruktør MAK, Over Byen Arkitekter ApS
Lars Jørgensen
Bygningskonstruktør MAK, Over Byen Arkitekter ApS
Ole Jepsen A/S har som hovedentreprenør gennemført på energirenovering af 104 gårdhavehuse på Byager Vænge i Birkerød Bebyggelsen er ført tilbage til det oprindelige udtryk med flade tage og en markante sternkant i matsort samt flotte firkantede tagrender og rør.

Vi valgte for fire år siden NaverGruppen som leverandør af bygningsprofiler og tagrender. I alle syv etaper har NaverGruppen delleveret til tiden og i samarbejdet godt med vort montageteam. NaverGruppen har udført alle blikfaglige detaljer på værkstedet og dermed været med til at gøre husene til noget vi er stolte af at aflevere.
Sune Gartoft
Afdelingschef, Ole Jepsen A/S
Scroll to Top