Naver gruppen

Leverandør af bygningsmaterialer
til tag & facade, i højeste kvalitet
til professionelle

Byggematerialaler til tag & facade

NaverGruppen er kendt for at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi har altid i vores 25 års levetid stået som leverandør af ”den ægte vare til tag & facade”.

Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukt patinerende materialer: Zink, kobber, aluminium og naturskifer tilsat det gode håndværk. De seneste år har vi haft fokus på at udvide produktpaletten med bæredygtige løsninger som feks. grønne tage.

Vores passion for kvalitet og de ædle natur­materialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa. Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre.

Denne Naverpassion for ”det ægte” deler vi, og afspejler den i vores navn NaverGruppen A/S.

Virksomhedens mission er at hjælpe vores kunder med at udføre løsninger, hvor slutresultatet beviser, at kvalitet altid betaler sig – også økonomisk.

Vores blikkenslagere og specialister fremstiller alt til faget hørende på vores moderne værksted, hvilket gør os til en værdsat leverandør til byggebranchens kvalitetsbeviste mestre. Egne chauffører sørger for hurtig og sikker levering til byggeplads eller værksted. Vi har også et af branchens største færdigvarelager af tagrender, rør, bøjninger og profiler.

Det vedvarende fokus på kvalitet og evnen til at levere individuelle produkter, primært i kobber, aluminium og zink har medført at vi er Danmarks største specialfirma på området.

Den bedste kvalitet i smukke, holdbare og traditionsrige materialer

Vil du vide mere ?
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os og spørge om råd og vejledning til dit næste byggeprojekt. Brug formularen og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Bygningsprofiler af højeste kvalitet

Navergruppen leverer i alle gængse metaller som zink, kobber, aluminium mv.

Vor bukkeafdeling producerer og dækker ethvert behov indenfor bygningsprofiler i tyndplade.

Vi producerer en række standardprofiler, alt i specialprofiler og specialtagrender. Vores moderne maskinpark er fuld updatet i 2022 og producerer i højeste kvalitet hver gang. Netop nu venter vi på at modtager vores nye seks meter maskine om få måneder, således at vi kan levere profiler helt op til 6000 mm.

Vi er klar til at imødekomme dine ønsker og behov.

Monteringsklare Tagrendesystemer

Navergruppen har danmarks største udvalg i zink, kobber, aluminium

Navergruppen leverer kvartrunde-, halvrunde-, firkant- og specieltagrender i alle gængse metaller som feks. zink, kobber og aluminium. Vi leverer som fulde tagrende løsninger eller lige den enkeltdel du står og mangler.

Hos NaverGruppen, har vi en lidt gammeldags tilgang til lagerføring. Vi har altid haft den holdning at vi hellere må have for meget end for lidt! Du vil derfor sjældent gå forgæves hvis der er noget du mangler – uanset om det er i zink eller kobber. Vi indrømmer at det samme ikke er gældende i aluminium og rustfri produkter, men vi er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre med dit projekt.

Naturskifer til tag og facade

Navergruppen’s eksperter er med hele vejen i dit projekt

Mange mennesker kender skiferens skønhed, en natursten med store positive miljøegenskaber. Skifer har i århundreder feks. prydret kirketage og slotte.

Skifer er i dag ikke kun et historisk materiale, men et byggemateriale der giver unikke muligheder for nye æstetiske og praktiske løsninger i moderne byggeri, såvel tag som facade.       

Navergruppens skifer kommer fra omhyggeligt udvalgte skiferbrud og er kendt for en meget lille spildprocent – skiferen kan løftes direkte op til hvor den skal bruges uden at skulle sorteres først.

Udsmykning

Navergruppen hjælper dig med den detalje, der gør forskellen i dit projekt.

Detaljer tæller. Som en naturlig del af vort arbejdet med håndværket, har vi altid været stolte af at levere den lille detalje, der sætter kronen på værket. Arkitekter og myndigheder har i dag fokus på at bevare eller tilbageføre klassiske ejendomme med alle smukke detaljer. Her har vi ofte løsningen i vores store program af udsmykning.

Grønne Tage Til private eller virksomheder

Bæredygtige tagløsninger

En grøn tagløsning er en bæredygtig og miljørigtig løsning til sedumtage, andre typer af grønne tage og taghaver.

Grønt tag er en moderne løsning, der er designet til at modstå de store vandmængder der kommer i disse år. Taget kan opsuge helt op til 80% af regnvandet.

Tagene giver et forbedret indeklima. De isolerer om vinteren og køler om sommeren – og reducerer samtidig støj udefra.

Du kan få en ideel klimavenlig tagløsning – kontakt os og vi hjælper dig i gang med dit grønne projekt.

Tyndplade baner til Tag og Facade

dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit

På vores moderne maskiner fremstiller vi dagligt tag og facadebaner på mål – også koniske og rundede baner med høj og lavfals. Vi kan som oftest levere tagbaner udklinket og ombukket, og arbejder ofte i længder op til 15 meter. Vi fremstiller ligeledes stikfals profiler i alle gængse materialer.

tag-og-facade

Taghætter

Du er altid velkommen til at ringe eller email for at høre mulighederne.

Taghætter er en af Navergruppens specialer, og der er næppe nogen, der har fremstillet flere taghætter end os. Vi har valgt at have et lille udvalg af standardhætter, men producere gerne efter dine specifikke mål og specifikationer.

Inddækninger

dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit

På vores moderne maskiner fremstiller vi dagligt tag og facadebaner på mål – også koniske og rundede baner med høj og lavfals. Vi kan som oftest levere tagbaner udklinket og ombukket, og arbejder ofte i længder op til 15 meter. Vi fremstiller ligeledes stikfals profiler i alle gængse materialer.

Bæredygtige produkter

Du er altid velkommen til at ringe eller email for at høre mulighederne.

Taghætter er en af Navergruppens specialer, og der er næppe nogen, der har fremstillet flere taghætter end os. Vi har valgt at have et lille udvalg af standardhætter, men producere gerne efter dine specifikke mål og specifikationer.

Vores kunder

Vores store kundekartotek tæller virksomheder fra den helt store entrepenør virksomhed til den mindre håndværker virksomhed.
Blandt vores kunder er entrepenøre, blikkenslager, vvs og tømrer virksomheder mv. Vi er med i byggerier til såvel private som offentlige byggerier.
Hvad siger kunderne om os
Jeg har brugt NaverGruppen i mit professionelle virke som rådgiver for store pensionskasser. Blandt andet som leverandør på grønne tage og flere projekter med naturskifer og bygningsprofiler.
Lars Jørgensen
Bygningskonstruktør MAK, Over Byen Arkitekter ApS
Vi valgte for fire år siden NaverGruppen som leverandør af aluminiums bygningsprofiler til stern og sålbænke. Herudover har NaverGruppen leveret alle tagrender og rør i sort zink. I alle syv etaper har NaverGruppen del leveret til tiden og i en kvalitet der er med til at gøre husene til noget vi er stolte af.
Sune Gartoft
Afdelingschef, Ole Jepsen A/S
Scroll to Top