Handelsbetingelser for handel på web-shoppen

Handelsbetingelser for handel på NaverGruppen’s web-shop

Vi er stolte af altid at have et stort sortiment på lager
og udbygger også løbende vor maskinpark og faglige kunnen

Handelsbetingelser (forbruger)

Navergruppen A/S, Askvang 2, 3400 Hillerød

CVR nr.: 26 64 22 05

 

Når du handler på Navergruppens webshop: www.navergruppen.dk er nedenstående betingelser gældende for dit køb.

 

Du handler med Navergruppen A/S, CVR nr. 26 64 22 05 – og vi kan kontaktes på e-mail: salg@navergruppen.dk eller telefon: 7020 1172

Udover Navergruppens salgs- og leveringsbetingelser gælder købelovens ufravigelige regler bl.a. reglerne om mangler og formodningen om, hvornår manglen er opstået.

 

Hvis du har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på ovenstående mail eller telefonnummer.

 

Aftalen om salg og levering indgås mellem Navergruppen A/S og dig.

 

Ordreafgivelse og indgåelse af en aftale forudsætter, at du er fyldt 18 år.

 

Varerne leveres til en adresse efter dit valg i Danmark (dog undtaget Grønland og Færøerne).

 

På Sjælland leveres forsendelser over 20 kg / over 2 meters længde normalt af NaverGruppens egne biler.

Danske Fragtmænd anvendes til levering i Jylland eller på Fyn. 

 

Hvordan ved jeg, at min ordre er modtaget?

Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse via e-mail. Vi vil behandle din ordre hurtigst muligt. Normalt vil du modtage de bestilte varer inden for 2-3 arbejdsdage.

 

Hvad er prisen for varen?

Du skal betale de priser, som er oplyst på webshoppen. Alle priser er inkl. moms. Forsendelsesomkostningerne bliver beregnet, da prisen afhænger af mængden, og hvor den skal leveres til. Pris, eventuelle gebyrer og fragt, som udgør den samlede købesum, der skal betales, fremgår altid af din ordre og af vores ordrebekræftelse.

 

 

Hvordan betaler jeg?

Købesummen vil blive trukket fra dit kreditkort, når vi afsender din ordre.

 

Alle betalinger er netto kontant med de til enhver tid værende betalingsmetoder; dog kan betalinger på kr. 10.000 eller der over ikke ske kontant.

 

Betalingen kan altid gennemføres, fx ved Dankort, MasterCard, Visa e.l. eller applikationsbaserede betalingssystemer, som fx MobilePay eller mobilepay

·        Betalingen bliver gennemført, når varen er pakket og afsendt fra lageret.

·        Der opkræves gebyr på udenlandske kort efter bankens gældende takster

·        Betaling gennemføres når alle produkterne/varerne er afsendt.

·        Såfremt købet annulleres eller fortrydes, tilbageføres beløbet til Kunden på samme vis, som der blev betalt.

·        Ved special tilpassede eller ikke lagerførte bestillingsvarer, opkræves 50% af det af ordrebekræftelsen fastsatte beløb til sikkerhed for den endelige betaling.

 

 

Refusion vedrørende afgivne ordre:

Såfremt du fortryder dit køb efter at varen er leveret, vil du blive refunderes varens pris fratrukket fragtomkostninger og returgebyr på 20% af varens pris. OBS – Dette gælder alene ubeskadigede lagerførte standardprodukter.  

 

Når du har bestilt specialtilpassede eller ikke lagerførte varer refunderes alene skrapværdien da produktet ikke kan gensælges. Tilbagebetaling for specialvarer vil derfor typisk være væsentligt under 50% af købesummen.  

 

 

 

Opmåling:

Ved bestilling af varer, der kræver opmåling, er det vigtigt at du måler og beskriver korrekt – se VEJLEDNING til opmåling & beskrivelse (link med formular indsættes).

 

Hvis du ikke selv ønsker at stå med ansvaret for opmålingen, kan NaverGruppen A/S hjælpe ved at henvise til en professionel i nærheden– ring/skriv til os, så prøver vi at hjælpe dig videre med opgaven.

 

Levering:

Ved bestilling af varer, der kan leveres af GLS for over kr. 1.500 inkl. moms opnår du fri fragt til et GLS udleveringssted. Større forsendelser over 20 kg som ikke kan sendes via GLS vil altid blive pålagt transportudgiften.

OBS – Vi giver kontant rabat på enkelt ordre over 12.500 inkl. Moms og til løbende projekter.

Ring eller skriv for nærmere aftale herom. Tlf. 7020 1172 / websalg@navergruppen.dk

 

Vigtigt: Produktinformation

Oplysninger om produktinformation; herunder tegninger, specifikationer og lignende, samt andre detaljer i Navergruppens kataloger, reklamer, salgsfremmende materiale eller andre steder; herunder Navergruppens hjemmeside, er ikke juridisk bindende og skal alene betragtes som vejledende.

 

Medmindre andet er aftalt, herunder særlige krav til kvalitet, vil alle Produkter blive leveret som en almindelig handelsvare og uden ansvar for specielle kvalitetskrav.

 

Navergruppen hverken garanterer eller indestår for, at Produktet egner sig til Kundens behov/anvendelse, eller at Produktet har særlige egenskaber. Det er derfor Kunden, der er ansvarlig for at sikre, at Produktet egner sig til Kundens behov/anvendelse eller at Produktet har særlige egenskaber.

 

 

Ansvar for mangler og forsinkelse

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Vi har gjort, hvad der er teknisk muligt for at gengive produkternes farver naturtro, men vi må tage forbehold for mulige afvigelser fra farvegengivelserne i webshoppen, og produkternes fysiske farve.

 

I tilfælde af en mangel ved det leverede produkt skal du underrette os inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Garanti

I tillæg til dine rettigheder giver Navergruppen dig 3 års garanti på varer købt i denne webshop. De konkrete garantibetingelser fremgår af Navergruppens separate garanti, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Garantibetingelserne begrænser ikke dine rettigheder i henhold til ufravigelige forbrugerbeskyttelsesregler.

 

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra dit køb uden begrundelse inden for 14 dage.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til salg@navergruppen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

For at gøre det muligt for os at identificere din ordre, bedes du venligst oplyse dit fulde navn og kontaktdetaljer (adresse, telefonnummer og e-mailadresse), ordrenummer og angive den vare, for hvilken du ønsker at fortryde dit køb.

 

Ved bestillingskøb kan du ligeledes fortryde, men der tilbagebetales maksimalt 50% af købsprisen, og de øvrige bestemmelser om fortrydelsesretten finder ligeledes anvendelse.

 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Når du fortryder, sker følgende:

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi iht. Ovenstående afsnit om refusion,  betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

 

Du returnerer varerne eller afleverer dem til:

 

Navergruppen A/S

Askvang 2

3400 Hillerød

 

uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

 

Vores vurdering af evt. værdiforringelse af varerne

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har opbevaret, pakket eller returneret den på en sådan måde, at egenskaber eller udseende ikke er intakt, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

 

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salg@navergruppen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan

du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online

klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Navergruppen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på www.navergruppen.dk er Navergruppen A/S.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: salg@navergruppen.dk

 

Ændringer

Navergruppen forbeholder sig retten til at ændre disse salgs- og leveringsbetingelser. De almindelige forbrugerrettigheder i henhold til købeloven ændres ikke. Den til enhver tidgældende version af salgs- og leveringsbetingelserne kan altid findes på www.navergruppen.dk

 

Lovvalg og værneting:

Disse Salgs- og leveringsbetingelser er underlagt dansk ret, idet der dog skal ses bort fra de danske internationale privatretlige regler og de Forenede Nationers konvention om aftaler om internationale køb (CISG).

 

Enhver tvist, som måtte opstå i parternes samhandelsforhold, som reguleret ved disse salgs- og leveringsbetingelser, og som ikke kan løses enten ved direkte forhandling mellem parterne eller mediation skal indbringes for forbrugerens værneting.